Voksne livmortapp

Det finnes masse om fightforyourdreams.eu jeg vil ha min egen diskusjon=))) Er så ufattelig spent om jeg er gravid eller ikke. Fant ut på nettet hva. Konisering vil si at vi fjerner den ytre delen av livmorhalsen (livmortappen) med en liten slynge. Dette gjøres når det er registrert middels eller store. Må si jeg flirer litt når jeg leser beskrivelsen for hvordan livmortappen skal være i de forskjellige fasen. Fargen skal være sånn og sånn.

Voksne livmortapp - Mandal

Da var den høy og hard. Både du og henvisende lege vil få informasjon om prøvesvar. Kreftforeningens råd er at dersom symptomene varer i over 3 uker, bør du ta kontakt med en lege. Jeg må tisse hele tiden Da trodde man at hele mennesket satt ferdig som miniatyr inne sædcellen. Permisjoner avklares med behandlingsansvarlig lege. Side 1 av 2. I tillegg har jeg fått bekreftet av gynekolog at livmortappen er litt lang. Det er nok normalt, så sant det har vært sånn i hele ditt voksne liv. Jeg kjenner ei som hadde umoden livmor i voksen alder. Hun hadde hatt barn etter det. Så kanskje det er mulig å "hjelpe" livmortappen:). Må si jeg flirer litt når jeg leser beskrivelsen for hvordan livmortappen skal være i de forskjellige fasen. Fargen skal være sånn og sånn.

Voksne livmortapp - Levanger

Etter noen dager kryper den oppover og er nesten umulig å nå fortsatt åpen. Jeg fant derimot hva hun hadde skrevet der og sto som følger. Altså før du blir gravid, og etter fødsel? Kan man bli gravid om man må fjerne livmortappen? Prøvde å snakke med en jordmor på telefon, ikke den faste jeg har gått til tidligeremen hun var ganske lite interessert i å hjelpe og sa bare at hun ikke kunne si noe uten å undersøke meg og at jeg måtte bestille meg time hos fastlegen.?! Login Glemt passord Er du ikke medlem? Sperm kommer frekke filmer jentex det greske ordet "sperma" og betyr frø.

0 thoughts on “Voksne livmortapp

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *